CENIK

URNIK PLOVB

April: vsako polno uro, prva plovba ob 11. uri, zadnja ob 19. uri, trajanje posamezne plovbe je 50 minut

Maj – september: vsako polno uro, prva plovba ob 11. uri, zadnja na začetku meseca septembra ob 20. uri, nato se skladno s krajšanjem dneva zadnje plovbe izvajajo prej, trajanje posamezne plovbe je 50 minut

Oktober: vsako polno uro, prva plovba ob 11. oziroma 12. uri, zadnja na začetku meseca ob 16. uri, na koncu meseca ob 15. uri

November: vsako polno uro, prva plovba ob 12. uri, zadnja ob 15. uri, izjemoma ob 16. uri, trajanje posamezne plovbe je 50 minut, s prižigom prazničnih lučk preidemo na decemberski režim plovb

December: med tednom vsakih 30 minut, prva 30-minutna plovba ob 15:30 uri in zadnja ob 20:30 uri, v soboto in nedeljo v dopoldanskem času nudimo 50-minutne plovbe med 11. uro in 14. uro, prva 30-minutna popoldanska plovba ob 15. uri in zadnja večerna ob 20:30 uri.

Vremenske razmere in posledično stanje na reki vplivajo na urnik plovb. V primeru slabega vremena in/ali prevelikega pretoka reke priporočamo, da nas predhodno informativno pokličete, da izveste kdaj izvajamo plovbe.

Za posebne oblike plovb, na primer za zaključene družbe, poslovna srečanja, poroke in drugo, je potreben predhodni dogovor. Zaradi takšnih izrednih plovb se lahko spremeni urnik rednih plovb, zato priporočamo, da se predhodno pozanimate glede urnika plovb s klicem na spodaj navedeno telefonsko številko.

Kot družba z omejeno odgovornostjo na trgu delujemo skladno z ekonomskimi zakoni povpraševanja in ponudbe. V obdobju izven glavne turistične sezone našo ponudbo prilagajamo povpraševanju. To pomeni, da so v našem urniku tudi dnevi, ko zaradi manjšega povpraševanja strank ne izvajamo plovb po Ljubljanici. Priporočamo vam, da nas predhodno pokličete in preverite, kako plujemo.

V primeru servisnih posegov, nadgradenj in ostalih popravil na plovilu si kot izvajalec plovb pridržujemo pravico, da plovbe v tem času opravimo z nadomestnim plovilom. Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje in razumevanje.

NAŠI STIKI

obiščite nas

Novi trg, Breg 2, Ljubljana

Pokličite nas

041 386 945 (med 9. in 20. uro)

pišite nam

info@barka-ljubljanica.si

KJE se nahajamo?

Najbližji naslov našega vkrcnega in izkrcnega mestu je Breg 2 (Pop’s Pizza) na Novem trgu v Ljubljani. To je dejansko naslov našega partnerja, pizzerije Pop’s, mi pa se nahajamo pod spomenikom nekdanjega ljubljanskega župana Ivana Hribarja, ki je v neposredni bližini pizzerije.

V primeru, da v mesto prihajate s svojim vozilom, ga lahko parkirate na parkirišču pri Križankah (Nuk II) ali na Kongresnem trgu (PH Kongresni trg). Od tam ste hitro pri reki Ljubljanici.

SLEDITE NAM NA FACEBOOKU

Povežite se z nami preko družabnih omrežij, da boste lahko uživali ob ogledu novih fotografij s čudovite barke Ljubljanice in bili redno obveščeni o njenih plovbah!